Ваш кошик
Ваш кошик порожній :(
Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та кейтерингової компанії, що подає ресторанну їжу. Основа його бізнес-філософії — це гостинність. Як поєднати високу кухню й невимушену атмосферу? Що більше цінують клієнти — хорошу їжу чи теплоту й затишок? Яким має бути ресторан у найпопулярнішому музеї світу?
Книжка для всіх, хто цікавиться ресторанним бізнесом та захоплюється гастрокультурою, мріє відкрити власний заклад.
Книги | |
---|---|
ISBN | 978-617-7730-25-4 |
Автори | Денні Меєр |
Кількість сторінок | 344 |
Мова видання | Українська |
Назва | Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес |
Основні | |
Видавництво | Наш формат |
Обкладинка | Тверда |
Формат | 140х210 мм |