Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес- Денні Меєр

  • Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес- Денні Меєр
Наявність:
1
Модель:
3700-
Виробник:
Наш Формат
Ще не оцінено Написати відгук

Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та кейтерингової компанії, що подає ресторанну їжу. Основа його бізнес-філософії — це гостинність. Як поєднати високу кухню й невимушену атмосферу? Що більше цінують клієнти — хорошу їжу чи теплоту й затишок? Яким має бути ресторан у найпопулярнішому музеї світу?

Книжка для всіх, хто цікавиться ресторанним бізнесом та захоплюється гастрокультурою, мріє відкрити власний заклад.

Книги
ISBN 978-617-7730-25-4
Автори Денні Меєр
Кількість сторінок 344
Мова видання Українська
Назва Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес
Основні
Видавництво Наш формат
Обкладинка Тверда
Формат 140х210 мм
Написати відгук